No właśnie nie paruje tylko leje się i znaczy teren.
Problem z alarmem po odłączeniu akumulatora
Zwiń
X
-
Problem z alarmem po odłączeniu akumulatora
Witajcie.
Mam problem z fabrycznym alarmem. Po odłączeniu akumulatora przestał funkcjonować tak pracował wcześniej. A mianowicie chodzi o otwieranie i zamykanie samochodu z kluczyka. Wcześniej mogłem uzbroić i rozbroić alarm zamykając i otwierając drzwi kierowcy kluczykiem.
Po odłączeniu akumulatora mogę tylko zazbroić alarm, ale kiedy otwieram drzwi alarm zaczyna wyć i muszę go wyłączyć z pilota.
Co zrobić żeby przywrócić działanie z przed wymiany ako ?
A drugie pytanie to takie czy po odłączeniu aku da się wyłączyć alarm który zaczyna wyć dopóki nie podłącze ako z powrotem ???
Pozdrawiam
-
-
Zamieszczone przez arenWcześniej mogłem uzbroić i rozbroić alarm zamykając i otwierając drzwi kierowcy kluczykiem.
Po odłączeniu akumulatora mogę tylko zazbroić alarm, ale kiedy otwieram drzwi alarm zaczyna wyć i muszę go wyłączyć z pilota.
Komentarz
-
-
Re: Problem z alarmem po odłączeniu akumulatora
Zamieszczone przez arenA drugie pytanie to takie czy po odłączeniu aku da się wyłączyć alarm który zaczyna wyć dopóki nie podłącze ako z powrotem ???Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Norteusz - w fabrycznym alarmie syrena jest zabudowana w nadkolu i nie ma do niej łatwego dostępu. Poza tym nie dostałem żadnego kluczyka do syreny.
laurin - nie wiem czy to prawda ale ktoś mi mówił wcześniej, że w zamku drzwi kierowcy też jest zczytywany kod kluczyka i właśnie tylko oryginalnym kluczykiem da się rozbroić alarm a jakimś łamakiem to nie zadziała. Ale czy to prawda jest to nie wiem ....
Komentarz
-
Komentarz